9ard

Spöntz/9ard a Artfutura

Des de fa tres anys, una de les projeccions del Programa Audiovisual del festival ArtFutura està dedicada a la demoscene. Aquest any s’ha estes amb altres tipus d’obres en Processing i iPad i serveix com a punt de partida per el Panell “Realtime Generation: nuevas tendencias del arte digital” que es realitza a Barcelona.

El panell Realtime Generation mostrarà les actuals vesants de l’art digital, quines plataformes hi ha i com s’hi treballa, així com l’evolució i les noves tendències que estan apareixent. Es parlarà del temps real, art, demoscene, desenvolupaments, processing, interactivitat, mapping, codi, textures, coemrcialització i DIY.

La cita és el pròxim Dissabte, 6 de Novembre a les 18:00h en el Centre d’Art Santa Mónica de Barcelona. Després del panell, hi haurà projecció del programa audiovisual dedicat a Demos + Processing. I per la nit, una festa audiovisual en el Rouge Bar , on continuaran les projeccions, el networking i una jam-session oberta a tot el mon.

L’entrada és gratuïta per totes les activitats.

Tota la informació a la pàgina de Art Futura dedicada al Panell

Parlant sobre demoscene, entre els participants del panell estaran xphere/Spöntz (membre de 9ard) i JaK/threepixels, així com sml/fuzzion moderant i organitzant-ho tot. Desde la desaparició de la bcnparty i el D3SHOW, no hi ha hagut cap activitat oficial de demoscene a Barcelona i pot ser aquest un bon punt per reactivar la escena, i veure’s les cares tots aquells que volen veure mes demos projectades, i fins hi tot, posar-se a produir.

A més d’ex-demosceners/demosceners, hi haurà altres artistes i desenvolupadors d’altres disciplines que donaràn el seu punt de vista i pot ser interessant per conèixer nous horitzons i col·laboradors.

Us hi esperem!!!

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Associació d'Art Digital